PEARL NAILS - Tapasztald meg a szépséget


A Pearl Professional Nails System neve továbbra is egyet jelent a minőségi és innovatív megoldások széles kínálatával. Termékeinket az elmúlt évek során úgy fejlesztettük, és úgy fejlesztjük majd a jövőben is, hogy azok a legszigorúbb és legkritikusabb elvárásoknak is megfeleljenek, valamint tökéletesen kiszolgálják az igényeket a mindennapi munkafolyamatok során, és versenykörülmények között is. 

Csak professzionális alapanyagok és a legnagyobb hozzáértés: ezek az alapelvek segítenek bennünket abban, hogy mindenki, minden nap elégedetten dolgozhasson az általunk kínált minőségi megoldásokkal.

 

A Pearl mindig előtérbe helyezi a legtapasztaltabb szakmai felhasználók mindennapos észrevételeit, fejlesztési ötleteit. Kiváló minősítéssel rendelkező nemzetközi fejlesztő gárdánk folyamatosan azon dolgozik, hogy a beérkezett fejlesztési tanácsok alapján végül minden szakember a legtökéletesebb és legoptimálisabban használható alapanyagokat használhassa. Termékpalettánkat folyamatosan újítjuk, frissítjük és élen járunk a legújabb, csúcsminőségű anyagok fejlesztésében.

 

A Pearl Professional Nails System 2009-es magyarországi bemutatkozása óta hazánkban is folyamatosan igyekszik bemutatni egyedülálló és minőségi termékeit, amelyek a műkörömépítés minden területén professzionális megoldást kínálnak. A jövőben is igyekszünk megosztani mindenkivel a legújabb fejlesztéseket és trendeket, és minden igénynek megfelelő professzionális megoldásokat kínálni a Pearl Nails termékeit választó szakemberek részére.

 2010 © Szendreikft.hu - Minden jog fenntartva. | webpage by bejczi