Hírek

Újdonságok

Haladunk a korral mi is így hát elindítottunk a boltjaink számára facebookos oldalakat. Itt bővebben tudtok tájékozódni a boltok akciójairól.

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

Törzsvásárlói kártya programunk folytatódik, és megújult immár plasztik kivitelű kártyáink folyamatosan készülnek. A részletekről érdeklődjön szaküzletünkben.

FIGYELEM! Jogszabályváltozás
Biztonsági adatlapok

Minden biztonsági adatlapon fel kell tüntetni az OTH engedélyszámot.

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Ajándékozzon ajándékutalványt! Lepje meg szeretteit ezzel a sokszínű ajándékkal!

DIRECTION szinező színskála

A Directions szinskálát megtekintheti két külömböző formában a Letöltés/Akciós kiadványok menüpontban.

Innoveng tanusítvány

Innoveng Kft 2008 tanusítvány.

PEARL NAILS - Tapasztald meg a szépséget

A Pearl Professional Nails System neve továbbra is egyet jelent a minőségi és innovatív megoldások széles kínálatával. Termékeinket az elmúlt évek során úgy fejlesztettük, és úgy fejlesztjük majd a jövőben is, hogy azok a legszigorúbb és legkritikusabb elvárásoknak is megfeleljenek, valamint tökéletesen kiszolgálják az igényeket a mindennapi munkafolyamatok során, és versenykörülmények között is. 

MEGNYILT WEBÁRUHÁZUNK
A webáruház menüpontra kattintva tekintheti meg folyamatosan bővülő webáruházunkat

 

Csomagjainkat a GLS szállítja

SZÁLLÍTÁSI MÓDOK / KÖLTSÉG

Bruttó 15000 Ft feletti vásárlás esetén a szállítás az ország egész területére ingyenes.


Kivétel ezalól a nagyméretű - és/vagy súlyú bútorok vagy készülékek (30kg és/vagy 1m3 felett), ilyen termék rendelése esetén vevőszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot a szállítási mód és költség egyeztetése céljából.
A csomagolási költséget nem számolunk fel.
Ön az alábbi lehetőségek közül választhat:

Eger területén 5000 Ft felett - 0 Ft
Eger területén 5.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes házhozszállítást vállalunk!

Csomagküldés, utánvéttel -1 350 Ft - (Bruttó 15 000 Ft felett ingyenes)
Az utánvét összegét Ön a csomagot kézbesítő személynek fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget.

Csomagküldés, előreutalással - 990 Ft - (Bruttó 15 000 Ft felett ingyenes)
Ezen lehetőség választása esetén egy díjbekérőt küldünk önnek, amely együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget (990 Ft). A díjbekérőn szereplő összeget Ön átutalja bankszámlánkra. A összeg bankszámlánkra érkezését követően futár szállítja ki önnek a csomagot.

FONTOS! A GLS futárszolgálat munkatársai a csomagokat munkaidőben 8-17 óráig kézbesítik, tehát olyan szállítási címet adjon meg ahol munkaidőben át tudja venni a csomagot! Sikertelen kiszállítás esetén telefonon felkeresik Önt. Kérjük a csomagot kézbesítéskor átvétel előtt szíveskedjék megvizsgálni és ha sérült, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot! A GLS a csomag sértetlenségéért felel, az áru esetleges (nem szállításból származó) hibája miatt kérem vegye fel vevőszolgálatunkkal a kapcsolatot. 


2010 © Szendreikft.hu - Minden jog fenntartva. | webpage by bejczi